KINDER - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KINDER

Breed

Mestis american staffordshire

Size

Large

Age

10y 7m 23d

In shelter since

28-08-2023

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41971


Description

CATALÀ:
En Kinder ha estat rescatat fa poc i estem valorant el seu caràcter i estat de salut. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o passeu pel refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Kinder, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Kinder ha sido rescatado hace poco y estamos valorando su carácter y estado de salud. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción o pasad por el refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Kinder, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet