KINDER

Hello! My name is

KINDER

Breed
Mestis american staffordshire
Size
Large
Age
11y 4m 21d
In Shelter Since
28-8-2023
Color
Atigrat-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
41971

Description
CATALÀ:
En Kinder és un bon gos que ja té una edat. És tranquil i carinyós amb les persones. Amb els altres gossos no hi té una bona convivència, per la qual cosa és molt millor que sigui gos únic. Fora d'això és un molt bon gos, i per la seva edat necessita amb urgència trobar una família que el vulgui cuidar i estimar: sempre és trist que un animal acabi en un refugi d'animals, però quan es tracta d'animals grans d'edat, se'ns trenca el cor... Si voleu donar una oportunitat al bo del Kinder, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Kinder, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Kinder es un buen perro que ya tiene una edad. Es tranquilo y cariñoso con las personas. Con los demás perros no tiene una buena convivencia, por lo que es mucho mejor que sea perro único. Por lo demás es un muy buen perro, y por su edad necesita con urgencia encontrar una familia que le quiera cuidar y querer: siempre es triste que un animal acabe en un refugio de animales, pero cuando se trata de animales mayores, se nos rompe el alma... Si queréis dar una oportunidad al bueno de Kinder, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Kinder, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!