LAICA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LAICA

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

12y 2m 5d

In shelter since

17-08-2023

Color

Marró clar

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

41936


Description

CATALÀ:
La Laica és una gosseta ja gran. Ha viscut tota la vida en el pati d'un restaurant, però ara el restaurant ha tancat i ja no hi ha lloc per a ella... Com és la Laica? Doncs és una gosseta molt bona, una mica tímida, però és realment un tros de pa... La pobra Laica necessita una família que li vulgui donar un espai a casa i una mica d'amor el que li quedi de vida. Si li voleu donar l'oportunitat que tant necessita i mereix, podeu preguntar per la Laica prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.

ESPAÑOL:
Laica es una perrita ya mayor. Ha vivido toda la vida en el patio de un restaurante, pero ahora el restaurante ha cerrado y ya no hay sitio para ella... ¿Cómo es Laica? Pues es una perrita muy buena, un poco tímida, pero es realmente un pedazo de pan... La pobre Laica necesita una familia que le quiera dar un espacio en casa y un poco de amor durante el tiempo que le quede de vida. Si le queréis dar la oportunidad que tanto necesita y merece, podéis preguntar por Laica pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 60€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 60€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet