YANYA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

YANYA

Breed

Mestís pit bull

Size

Large

Age

1y 2m 1d

In shelter since

14-08-2023

Color

ATIGRAT

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41926


Description

CATALÀ:
En Yanya és un gos molt jovenet i molt guapo. Ens va arribar molt nerviós i desubicat, sense entendre per què ja no estava a casa seva amb la seva família... En Yanya és un gos bo que només necessita una família que l'estimi i el cuidi. És un d'aquells gossos que no s'adapta a viure en un refugi d'animals i ho passa molt malament, pobret... Si voleu adoptar un gos que ho necessita molt, pregunteu pel Yanya prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! en Yanya, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Yanya es un perro muy jovencito y muy guapo. Nos llegó muy nervioso y desubicado, sin entender por qué ya no estaba en su casa con su familia... Yanya es un perro bueno que solamente necesita una familia que lo quiera y lo cuide. Es uno de aquellos perros que no se adapta a vivir en un refugio de animales y lo pasa muy mal, pobrecito... Si queréis adoptar un perro que lo necesita mucho, preguntad por Yanya pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Yanya, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet