MURPHY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MURPHY

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

2y 2m

In shelter since

30-07-2023

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41859


Description

CATALÀ:
En Murphy és un gosset preciós que ens va arribar amb molta por. De mica en mica s'ha anat adaptant a la seva nova situació, i el cert és que amb les seves cuidadores i amb els voluntaris sempre s'ha mostrat com un gos molt bo. És una mica insegur quan no et coneix, però el cert és que el bo del Murphy mai ha tingut un mal gest amb ningú. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Murphy, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Murphy, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Murphy es un perrito precioso que nos llegó con mucho miedo. Poco a poco se ha ido adaptando a su nueva situación, y lo cierto es que con sus cuidadoras y con los voluntarios siempre se ha mostrado como un perro muy bueno. Es un poco inseguro cuando no te conoce, pero el bueno de Murphy nunca ha tenido un mal gesto con nadie. Si le queréis dar una oportunidad a Murphy, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Murphy, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet