MAX - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MAX

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

1y 1d

In shelter since

08-07-2023

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41739


Description

CATALÀ:
En Max és un gos alegre, simpàtic i sociable amb les persones i, a més, sembla tenir bona relació amb la resta de gossos (de fet al refugi conviu amb un altre gos). Realment és un gos amb un caràcter molt noble i encara és molt jovenet. Si voleu conèixer al príncep Max, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Max, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Max es un perro alegre, simpático y sociable con las personas y, además, parece tener buena relación con el resto de perros (de hecho en el refugio convive con otro perro). Realmente es un perro con un carácter muy noble y todavía es muy jovencito. Si queréis conocer al príncipe Max, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Max, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet