MAX

Hello! My name is

MAX

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
1y 8m 21d
In Shelter Since
8-7-2023
Color
Blanc-Atigrat
Country
Spain
Location
CAN FEU
Registration Number
41739

Description
CATALÀ:
En Max és un gos alegre, simpàtic i sociable amb les persones i, a més, sembla tenir bona relació amb la resta de gossos (de fet al refugi conviu amb un altre gos). Realment és un gos amb un caràcter molt noble i encara és molt jovenet. Si voleu conèixer al príncep Max, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Max, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Max es un perro alegre, simpático y sociable con las personas y, además, parece tener buena relación con el resto de perros (de hecho en el refugio convive con otro perro). Realmente es un perro con un carácter muy noble y todavía es muy jovencito. Si queréis conocer al príncipe Max, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Max, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!