BURNS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BURNS

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 8m 26d

In shelter since

02-07-2023

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41693


Description

CATALÀ:
En Burns és un gosset preciós i amb un caràcter molt dolç. És força tímid quan no et coneix, però quan agafa confiança i se sent segur és un gos molt bo. Busquem per a ell una família que se l'estimi i el cuidi tal com es mereix un gos com ell. Estem segurs que si el coneixeu i li doneu una oportunitat, serà una decisió de la qual mai us en penedireu. Pregunteu pel Burns prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, veniu directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Burns, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Burns es un perrito precioso y con un carácter muy dulce. Es bastante tímido cuando no te conoce, pero cuando coge confianza y se siente seguro es un perro muy bueno. Buscamos para él una familia que lo quiera y cuide tal y como merece un perro como él. Estamos seguros que si lo conocéis y le dais una oportunidad, será una decisión de la que nunca os arrepentiréis. Preguntad por Burns pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Burns, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet