MARCO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MARCO

Breed

Mestis rottweiler

Size

Large

Age

4y 1m 16d

In shelter since

27-06-2023

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41650


Description

CATALÀ:
En Marco és un mestís de rottweiler i mastí. Va arribar a la protectora juntament amb un altre gos amb el qual conviu sense cap mena de problemes, però sabem que amb la resta de gossos no hi té una bona relació. Sabem que ha viscut amb nens sense problema, i que té por dels petards, de les muletes i dels taca-taca. En Marco és un gos bo, però insegur, i busquem per a ell una família que el vulgui ajudar, seguint els nostres consells, a superar les seves inseguretats. És un gos amb moltíssim potencial, però necessita que algú aposti per ell i el vulgui ajudar a ser un gos feliç. Si voleu conèixer al Marco, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Marco, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Marco es un mestizo de rottweiler y mastín. Llegó a la protectora junto con otro perro con el que convive sin ningún tipo de problemas, pero sabemos que con el resto de perros no tiene una buena relación. Sabemos que ha vivido con niños sin problemas, y que tiene miedo de los petardos, de las muletes y de los taca-taca. Marco es un perro bueno, pero inseguro, y buscamos para él una familia que le quiera ayudar, siguiendo nuestros consejos, a superar sus inseguridades. Es un perro con muchísimo potencial, pero necesita que alguien apueste por él y le ayude a ser un perro feliz. Si queréis conocer a Marco, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Marco, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet