NEO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NEO

Breed

DOBERMANN

Size

Medium

Age

2y 4m

In shelter since

08-07-2023

Color

NEGRE-MARRÓ

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41546


Description

CATALÀ
En Neo és un gos amb un caràcter molt bo. És un d'aquells casos que no podem arribar a entendre com és que algú l'ha pogut deixar a la seva sort, perquè és un molt bon gos. Si li voleu donar una segona oportunitat a un gos bo perquè sigui el vostre company de vida, pregunteu pel príncep Neo prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Neo per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL
Neo es un perro con un carácter muy bueno. Es uno de aquellos casos que no podemos llegar a entender cómo es que alguien lo ha podido dejar a su suerte, porque es un muy buen perro. Si le queréis dar una segunda oportunidad a un perro bueno para que sea vuestro compañero de vida, preguntad por el príncipe Neo pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Neo, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet