KENZO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KENZO

Breed

Mestis american

Size

Large

Age

2y 8m 8d

In shelter since

29-05-2023

Color

NEGRE-BLANC

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

41509


Description

CATALÀ:
En Kenzo és un gos amb un caràcter molt bo: des del moment en què va arribar a la protectora s'ha mostrat com un gos molt sociable amb la gent, molt carinyós i simpàtic. És un molt bon gos per qui busquem una bona família que el vulgui cuidar i estimar i que, sobretot, no el torni a abandonar mai més. Si voleu conèixer al bo del Kenzo, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Kenzo, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Kenzo es un perro con un carácter muy bueno: desde el momento en que llegó a la protectora se ha mostrado como un perro muy sociable con la gente, muy cariñoso y simpático. Es un muy buen perro para el que buscamos una buena familia que lo quiera cuidar y querer y que, sobre todo, no lo vuelva a abandonar nunca más. Si queréis conocer al bueno de Kenzo, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Kenzo, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet