RIGOBERTA ara SERA

Hello! My name is

RIGOBERTA ara SERA

Breed
Staffordshire Bull Terrier
Size
Medium
Age
3y 4m 25d
In Shelter Since
24-5-2023
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
41485

Description
CATALÀ:
La Rigoberta és una gosseta realment adorable. És divertida, simpàtica, carinyosa i molt sociable amb tothom. Si voleu conèixer a aquesta petita princesa, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! La Rigoberta, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Rigoberta es una perrita realmente adorable. Es divertida, simpática, cariñosa y muy sociable con todo el mundo. Si queréis conocer a esta pequeña princesa, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Rigoberta, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!