FOXY

Hello! My name is

FOXY

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
1y 9m 29d
In Shelter Since
11-5-2023
Color
Negre + Pit Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
41408

Description
CATALÀ:
En Foxy és un gos molt jovenet i amb una cara molt simpàtica. És un gos molt sociable, però també molt enèrgic, i per això busquem per a ell una família de tarannà actiu que li pugui proporcionar l'activitat i joc que necessita un gos com ell. És un bon gos! Mireu més enllà de les races i veniu-lo a conèixer! Podeu preguntar pel Foxy prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Foxy, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Foxy es un perro muy jovencito y con una cara muy simpática. Es un perro muy sociable, pero también muy enérgico, y por eso buscamos para él una familia de talante activo que le pueda proporcionar la actividad y juego que necesita un perro como él. ¡Es un buen perro! Mirad más allá de las razas y venidlo a conocer! Podéis preguntar por Foxy pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Foxy, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!