CLER

Hello! My name is

CLER

Breed
Mestis american sttanford
Size
Medium
Age
2y 3m 18d
In Shelter Since
28-4-2023
Color
Atigrat-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
41364

Description
CATALÀ:
La Cler és una bona gosseta amb un punt de desconfiança si no et coneix, però de seguida que veu que només la vols cuidar es mostra com una gosseta entranyable: en el contacte més directe és una "nena" dolça i carinyosa. És força tranquil·la, però durant el passeig tiba bastant de la corretja, però és normal amb el poc temps que els podem treure a passejar en un refugi d'animals. Conviu amb un altre gos, amb el que va arribar, sense problemes, i l'única cosa que haurà de tenir en compte la família que l'adopti, és que s'haurà d'habituar a l'ús de morrió, perquè no està acostumada a portar-lo. Des de la protectora us donarem les pautes per aconseguir aquesta habituació sense problemes. Si esteu pensant en adoptar, mireu més enllà de les races i pregunteu per la bona de Cler, prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! La Cler, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Cler es una buena perrita con un punto de desconfianza si no te conoce, pero enseguida que ve que solo la quieres cuidar se muestra como una perrita entrañable: en el contacto más directo es una "niña" dulce y cariñosa. Es bastante tranquila, aunque durante el paseo tensa bastante de la correa, pero es normal con el poco tiempo que los podemos sacar a pasear en un refugio de animales. Convive con otro perro, con el que llegó, sin problemas, y lo único que tendrá que tener en cuenta la familia que la adopte, es que se tendrá que habituar al uso de bozal, porque no está acostumbrada a llevarlo. Desde la protectora os daremos las pautas para conseguir esta habituación sin problemas. Si estáis pensando en adoptar, mirad más allá de las razas y preguntad por la buena de Cler pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Cler, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!