PELI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PELI

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

5y 5m

In shelter since

20-04-2023

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

41334


Description

CATALÀ:
Tot el que podem dir del Peli és que és un gos bo. No fa molt que està amb nosaltres, però des del primer moment s'ha mostrat com un gos molt noble i molt tranquil. Si no fos de la seva raça, seria d'aquells gossos que tothom voldria adoptar... Nosaltres us animem que mireu més enllà de les races, i vingueu a conèixer al bo del Peli. Podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Peli, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Todo lo que podemos decir de Peli es que es un perro bueno. No lleva mucho con nosotros, pero desde el primer momento se ha mostrado como un perro muy noble y muy tranquilo. Si no fuera por su raza, seria de aquellos perros que todo el mundo querría adoptar... Nosotros os animamos a que miréis más allá de las razas y vengáis a conocer al bueno de Peli. Podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Peli, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet