TYSON

Hello! My name is

TYSON

Breed
Mestis
Size
Large
Age
2y 1m 14d
In Shelter Since
19-4-2023
Color
Tigrat
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
41326

Description
CATALÀ:
En Tyson és un gosset molt bo que ha acabat a la protectora perquè la seva família estava passant per un moment molt complicat. És molt jovenet i encara té el caràcter típic de cadellot: mogut, carinyós i amb curiositat per tot. És un gos molt sociable, tant amb les persones com amb els altres gossos; de fet, al refugi, conviu amb més gossos i té amb ells una convivència fantàstica. L'únic problema que té el Tyson és que quan es queda sol a casa ho passa malament i trenca coses, però aquest és un problema de fàcil solució seguint les pautes adequades. Si us plau, veniu a conèixer al Tyson: és un gos molt bo i no volem que perdi el seu bon caràcter pel fet de passar massa temps a un refugi d'animals... Podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Tyson, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Tyson es un perrito muy bueno que ha acabado en la protectora porque su familia estaba pasando por un momento muy complicado. Es muy jovencito y todavía tiene el carácter típico de cachorro: movido, cariñoso y con curiosidad por todo. Es un perro muy sociable, tanto con las personas como con los demás perros; de hecho, en el refugio, convive con más perros y tiene con ellos una convivencia fantástica. El único problema que tiene Tyson es que cuando se queda solo en casa lo pasa mal y rompe cosas, pero este es un problema de fácil solución siguiendo las pautas adecuadas. Por favor, venid a conocer a Tyson: es un perro muy bueno y no queremos que pierda su buen carácter por el hecho de pasar demasiado tiempo en un refugio de animales... Podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Tyson, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!