CHICA

Hello! My name is

CHICA

Breed
American stafford terrier
Size
Medium
Age
6y 8m 11d
In Shelter Since
23-6-2023
Color
Blanc-Atigrat
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
41269

Description
CATALÀ:
La Chica és una bona gossa que ha acabat a la protectora perquè la seva família estava passant una situació econòmica molt delicada. És una molt bona gossa, molt carinyosa i molt sociable amb la gent: adora les carícies! Sabem que ha conviscut amb nens sense cap problema. La pobra Chica ja fa uns mesos que és amb nosaltres i ho està passant molt malament al refugi: per l'estrès que està passant s'autolesiona i es fa mal a una de les seves potetes... Ens trenca el cor que una gosseta tan bona i amb tant de potencial ho estigui passant tan malament pobreta... Necessita amb urgència una família que li doni l'amor i la calma que tant necessita... Si esteu pensant en adoptar, mireu més enllà de les races i pregunteu per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.

ESPAÑOL:
Chica es una buena perra que ha acabado en la protectora porque su familia estaba pasando una situación económica muy delicada. Es una muy buena perra, muy cariñosa y muy sociable con la gente: ¡adora las caricias! Sabemos que ha convivido con niños sin ningún problema. La pobre Chica ya lleva unos meses con nosotros y lo está pasando muy mal en el refugio: por el estrés que está pasando se autolesiona y se hace daño en una de sus patitas... Nos rompe el corazón que una perrita tan buena y con tanto potencial lo esté pasando tan mal pobrecita... Necesita con urgencia una familia que le dé el amor y la calma que tanto necesita... Si estáis pensando en adoptar, mirad más allá de las razas y preguntad por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!