ZAZU ARA WOODY

Hello! My name is

ZAZU ARA WOODY

Breed
Creuat de pit bull
Size
Medium
Age
3y 2m 23d
In Shelter Since
2-4-2023
Color
Atigrat-Blanc
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
41263

Description
CATALÀ:
En Zazu és un bon gos. Es mostra una mica tímid si no et coneix, però de seguida agafa confiança. DEs del primer moment s'ha mostrat com un gos carinyós i bo. Amb altres gossos, si són equilibrats, hi interacciona molt bé i li agrada jugar amb ells. És un bon gos que necessita i mereix trobar una família que se l'estimi i el cuidi. Si esteu pensant en adoptar, mireu més enllà de les races i veniu a conèixer al bo del Zazu. Podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Zazu, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Zazu es un buen perro. Se muestra un poco tímido si no te conoce, pero enseguida coge confianza. Desde el primer momento se ha mostrado como un perro cariñoso y bueno. Con otros perros, si son equilibrados, interacciona muy bien y le gusta jugar con ellos. Es un buen perro que necesita y merece encontrar una familia que le quiera y le cuide. Si estáis pensando en adoptar, mirad más allá de las razas y venid a conocer al bueno de Zazu. Podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Zazu, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!