QUETA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

QUETA

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

3y 5m 2d

In shelter since

29-03-2023

Color

Atigrada

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41255


Description

CATALÀ:
La Queta és una gosseta amb una cara molt simpàtica i és realment entranyable. Va arribar molt espantada, però de mica en mica s'ha habituat a la seva nova situació, i ara, tot i que encara és una mica tímida, és una gosseta carinyosa amb les persones i, amb els altres gossos, és força sociable, una mica invasiva, però s'hi relaciona molt bé. És una "bona nena" per qui busquem una família que la vulgui estimar com es mereix. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la Queta prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! La Queta, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Queta es una perrita con una cara muy simpática y es realmente entrañable. Llegó muy asustada, pero poco a poco se ha habituado a su nueva situación, y ahora, aunque todavía es un poco tímida, es una perrita cariñosa con las personas y, con los demás perros, es bastante sociable, un poco invasiva, pero se relaciona muy bien con ellos. Es una "buena niña" para la que buscamos una familia que la quiera como se merece. Si la queréis conocer, podéis preguntar por Queta pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Queta, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet