DANNY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DANNY

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

5y 6m 1d

In shelter since

23-03-2023

Color

Negro-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41236


Description

CATALÀ:
En Danny és un gos força independent. És sociable amb la gent, però no és especialment carinyós. És un d'aquells gossos que segurament han crescut sense rebre massa atenció per part de ningú. Amb els altres gossos no hi té bona convivència, i amb la gent, tot i que és bo, és una mica exigent. Busquem per a ell una família que el vulgui ajudar a entendre com conviure amb persones que l'estimen. Necessitarà una mica de suport etològic, però estem segurs que arribarà a ser un molt bon amic. Si voleu conèixer i ajudar al Danny, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Danny, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Danny es un perro bastante independiente. Es sociable con la gente, pero no es especialmente cariñoso. Es uno de aquellos perros que seguramente han crecido sin recibir demasiada atención por parte de nadie. Con los demás perros no tiene buena convivencia, y con la gente, aunque es bueno, es un poco exigente. Buscamos para él una familia que le quiera ayudar a entender cómo convivir con personas que lo quieren. Necesitará un poco de apoyo etológico, pero estamos convencidos de que llegará a ser un muy buen amigo. Si queréis conocer y ayudar a Danny, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Danny, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet