OLIVIA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

OLIVIA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 1m 1d

In shelter since

23-03-2023

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

41235


Description

CATALÀ:
L'Olivia és una bona gossa que ho està passant molt malament al refugi. Està molt nerviosa i demana molt que estiguem per ella. Però, en canvi, durant el passeig, es mostra com una gossa totalment diferent: es mostra tranquil·la i relaxada i molt més afable i carinyosa. Busquem amb urgència per a ella una família que vulgui apostar per ella, perquè com més temps passi en el centre, més difícil serà que algú li vulgui donar una oportunitat... Des de la protectora us donarem tot el suport que necessiteu per ajudar-vos a fer que l'adopció sigui un èxit. Si li voleu donar una oportunitat a l'Olivia, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! L'Olivia, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Olivia es una buena perrita que lo está pasando muy mal en elrefugio. Está muy nerviosa y pide de manera insitente nuestra atención. Pero, en cambio, durante el paseo, se muestra como una perra totalmente distinta: se muestra tranquila y relajada y mucho más apacible y cariñosa. Buscamos con urgencia para ella una familia, porque cuanto más tiempo pase en el centro, más difícil será que alguien le quiera dar una oportunidad... Desde la protectora os daremos todo el apoyo que necesitéis para ayudaros a hacer que la adopción sea un éxito. Si le queréis dar una oportunidad a Olivia, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Olivia, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet