BOOM - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BOOM

Breed

Creuat de pit bull

Size

Large

Age

1y 6m 27d

In shelter since

24-02-2023

Color

Marró clar-Blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

41126


Description

CATALÀ:
En Boom és un bon gos, una mica desconfiat d'entrada amb persones desconegudes, però de seguida agafa confiança i comença a demanar atenció i carícies. Amb els altres gossos no hi té molt bona relació, per la qual cosa, molt millor que sigui "gos únic", però fora d'això és un amor de gos. Si voleu conèixer al bo del Boom, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Boom, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Boom es un buen perro, un poco desconfiado al principio con personas desconocidas, pero enseguida coge confianza y empieza a pedir atención y caricias. Con los demás perros no tiene muy buena relación, por lo que mucho mejor que sea "perro único", por lo demás es un amor de perro. Si queréis conocer al bueno de Boom, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Boom, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet