FARAON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

FARAON

Breed

American pit bull terrier

Size

Large

Age

3y 9m 18d

In shelter since

08-02-2023

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

41081


Description

CATALÀ:
En Faraon és un "bon noi", però l'estrès d'un refugi d'animals no l'ajuda en la seva adaptació al centre. Sempre està molt excitat i nerviós, però es relaciona molt bé amb els seus cuidadors (salta i busca interacció i atenció) i es deixa manipular sense fer cap mal gest. El pobre Faraon necessita amb urgència trobar una família que li aporti la calma i la seguretat d'una llar... Des de la protectora us donarem tot el suport necessari perquè la seva adaptació a casa vostra sigui tot un èxit i pugueu ser molt feliços... Si li voleu donar una oportunitat a aquest príncep blanc, pregunteu pel Faraon prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Faraon, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Faraon es un "buen chico", pero el estrés de un refugio de animales no le ayuda en su adaptación en el centro. Siempre está muy excitado y nervioso, pero se relaciona muy bien con sus cuidadores (salta y busca interacción y atención) y se deja manipular sin hacer ninguno mal gesto. El pobre Faraon necesita con urgencia encontrar una familia que le aporte la calma y la seguridad de un hogar... Desde la protectora os daremos todo el apoyo necesario para que su adaptación en casa sea todo un éxito y podáis ser muy felices... Si le queréis dar una oportunidad a este príncipe blanco, preguntad por Faraon pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Faraon, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet