CHANEL - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CHANEL

Breed

American bully

Size

Medium

Age

4y 4m 14d

In shelter since

09-01-2023

Color

Blanc-marro

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

40977


Description

CATALÀ:
La Chanel és una gosseta que està amb nosaltres per un tema judicial. És una bona gossa, però tolera molt malament la manipulació per desconeguts. A més a més, té tendència a tenir una persona referent, que en el seu cas, és una de les seves cuidadores. Amb ella és un veritable amor i es deixa fer de tot. La Chanel és una gosseta que necessitarà sortir amb acompanyament de pautes perquè, encara que és una bona gosseta molt fidel amb qui ella considera el seu referent, pot arribar a tenir reaccions descontrolades si no es va amb compte. Pel seu perfil, busquem per a ella una família sense nens petits i sense més animals. Tot i que pot semblar un cas impossible, no ho és: sabem que quan es segueixen les pautes que donem i, es fa des de l'amor i el respecte a l'animal, els resultats són molt bons. Si sou una família que voleu ajudar, des de la paciència i la calma, a una gosseta que necessita ser ajudada, podeu preguntar per la Chanel prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! La Chanel, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Chanel es una perrita que está con nosotros por un tema judicial. Es una buena perra, pero tolera muy mal la manipulación por parte de desconocidos. Además, tiene tendencia a tener una persona referente que, en su caso, es una de sus cuidadoras. Con ella es un verdadero amor y se deja hacer de todo. Chanel es una perrita que necesitará salir con acompañamiento de pautas porque, aunque es una buena perrita muy fiel con quién ella considera su referente, puede llegar a tener reacciones descontroladas si no se tiene cuidado. Por su perfil, buscamos para ella una familia sin niños pequeños y sin más animales. Aunque puede parecer un caso imposible, no lo es: sabemos que cuando se siguen las pautas que damos y se hace desde el amor y el respecto al animal, los resultados son muy buenos. Si sois una familia que queréis ayudar, desde la paciencia y la calma, a una perrita que necesita ser ayudada, podéis preguntar por Chanel pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Chanel, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet