ROCKY

Hello! My name is

ROCKY

Breed
Mestis
Size
Large
Age
11y 3m 20d
In Shelter Since
7-12-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
40885

Description
CATALÀ:
En Rocky és un gos boníssim! És extremadament carinyós, i el que més li agrada del món és estar acompanyat de gent. És un molt bon gos i necessita i mereix trobar una família al més aviat millor: un refugi no és lloc per un gos de la seva edat... Si voleu conèixer al bo del Rocky, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.

ESPAÑOL:
¡Rocky es un perro buenísimo! Es extremadamente cariñoso, y lo que más le gusta del mundo es estar acompañado de gente. Es un muy buen perro y necesita y merece encontrar una familia lo antes posible: un refugio no es lugar para un perro de su edad... Si queréis conocer al bueno de Rocky, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 60€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 60€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!