ROCKY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROCKY

Breed

Mestis

Size

Large

Age

9y 11m 19d

In shelter since

07-12-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40885


Description

CATALÀ:
En Rocky és un gos boníssim! És extremadament carinyós, i el que més li agrada del món és estar acompanyat de gent. És un molt bon gos i necessita i mereix trobar una família al més aviat millor: un refugi no és lloc per un gos de la seva edat... Si voleu conèixer al bo del Rocky, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.

ESPAÑOL:
¡Rocky es un perro buenísimo! Es extremadamente cariñoso, y lo que más le gusta del mundo es estar acompañado de gente. Es un muy buen perro y necesita y merece encontrar una familia lo antes posible: un refugio no es lugar para un perro de su edad... Si queréis conocer al bueno de Rocky, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet