KISSU

Hello! My name is

KISSU

Breed
Mestis american staffordshire
Size
Large
Age
9y 4m 24d
In Shelter Since
26-11-2022
Color
Marró
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
40842

Description
CATALÀ:
En Kissu és un gos preciós que, per la seva edat, ja podem dir que és tot un senyor. No és massa gros de mida per ser de la seva raça i és un gos molt carinyós que, tot i la seva edat, és molt actiu. Estem convençuts que qui l'adopti tindrà un company de vida extraordinari. Al Kissu se li ha detectat un buf al cor, i l'estrès d'un refugi d'animals no li convé gens; pel mateix estrès del centre, en Kissu va perdent pes, i necessita trobar una família: necessita i mereix passar el que li quedi de vida al costat d'una família que l'estimi i el cuidi i, sobretot, que no el torni a abandonar mai més... Si voleu conèixer al bo del Kissu, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Kissu, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Kissu es un perro precioso que, por su edad, ya podemos decir que es todo un señor. No es demasiado grande de tamaño para ser de su raza y es un perro muy cariñoso que, a pesar de su edad, es muy activo. Estamos convencidos de que quién lo adopte tendrá un compañero de vida extraordinario. A Kissu se le ha detectado un soplo en el corazón, y el estrés de un refugio de animales no le conviene en absoluto; por el propio estrés del centro, Kissu va perdiendo peso y necesita encontrar una familia: necesita y merece pasar lo que le quede de vida junto a una familia que lo quiera y lo cuide y, sobre todo, que no lo vuelva a abandonar nunca más... Si queréis conocer al bueno de Kissu, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Kissu, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!