PEDRO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PEDRO

Breed

Mestis de pit bull

Size

Large

Age

10m 20d

In shelter since

08-11-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40778


Description

CATALÀ:
En Pedro és un cadellot molt bo amb la gent i que conviu molt bé amb mascles i amb femelles. Només té un problema, i és que quan va lligat es tira als gossos que troba pel camí. És un gos molt jove i molt bo, i necessita una família que li vulgui donar una oportunitat i que vulgui treballar aquest problema que té. Ara encara és molt jovenet i serà fàcil ajudar-lo: no permetem que es faci gran al refugi pobret... Si voleu conèixer i ajudar al petit Pedro, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o passeu directament pel refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Pedro, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Pedro es un cachorrote muy bueno con la gente y que convive muy bien con machos y con hembras. Solo tiene un problema, y es que cuando va atado, durante el paseo, se tira a los perros que encuentra por el camino. Es un perro muy joven y muy bueno, y necesita una familia que le quiera dar una oportunidad y que quiera trabajar este problema que tiene. Ahora todavía es muy jovencito y será fácil ayudarlo: no permitamos que se haga mayor en el refugio pobrecito... Si queréis conocer y ayudar al pequeño Pedro, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o venid directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Pedro, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet