FLOKY

Hello! My name is

FLOKY

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
5y 8m 13d
In Shelter Since
3-11-2022
Color
Atigrat-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
40756

Description
CATALÀ:
En Floky és un bon gos que ho està passant molt malament al refugi: no porta gens bé haver estat abandonat, i cada dia que passa està més neguitós... És un gos bo i molt sociable amb la gent, de fet només el veiem tranquil quan està passejant amb voluntaris o cuidadors. El pobre Floky necessita trobar com més aviat millor una família que li torni a donar la llar que mai hauria d'haver perdut... Si voleu conèixer al pobre Floky, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o veniu directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Floky, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Floky es un buen perro que lo está pasando muy mal en el refugio: no lleva nada bien haber sido abandonado, y cada día que pasa está más inquieto... Es un perro bueno y muy sociable con la gente, de hecho solo lo vemos tranquilo cuando está paseando con voluntarios o cuidadores. El pobre Floky necesita encontrar cuanto antes mejor una familia que le devuelva el hogar que nunca tendría que haber perdido... Si queréis conocer al pobre Floky, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o venid directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Floky, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!