SANTA ARA FANTA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SANTA ARA FANTA

Breed

Creuat de Mastí

Size

Giant

Age

2y 6m 17d

In shelter since

01-11-2022

Color

Negre-Crema

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40751


Description

CATALÀ:
La Santa és una gossa preciosa i amb un caràcter molt bo: és completament impossible no enamorar-se d'ella... És una mica tímida quan no et coneix, però això encara la fa més entranyable. Si us agraden els gossos de mida gran, pregunteu per la preciosa Santa prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Santa es una perra preciosa y con un carácter muy bueno: es completamente imposible no enamorarse de ella... Es un poco tímida cuando no te conoce, pero esto todavía la hace más entrañable. Si os gustan los perros de tamaño grande, preguntad por la preciosa Santa pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet