AFRODITA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

AFRODITA

Breed

Dobermann

Size

Large

Age

5y 1m 10d

In shelter since

29-10-2022

Color

Negre-Foc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40748


Description

CATALÀ:
L'Afrodita és una preciosa doberman que va arribar fa poc al refugi en un estat lamentable i que va donar positiu en leishmània. Encara que el seu aspecte, ara mateix, no sigui el millor del món, ja està rebent tractament i anirà millorant ràpidament. És un encant de gossa que, a més, conviu amb un altre gos en el refugi sense problemes. Si li voleu donar una oportunitat a aquesta preciosa i encantadora gosseta, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Afrodita es una preciosa dóberman que llegó hace poco al refugio en un estado lamentable y que dio positivo en leishmania. Aunque su aspecto, ahora mismo, no sea el mejor del mundo, ya está recibiendo tratamiento e irá mejorando rápidamente. Es un encanto de perra que, además, convive con otro perro en el refugio sin problemas. Si le queréis dar una oportunidad a esta preciosa y encantadora perrita, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet