WINKY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

WINKY

Breed

Mestís

Size

Large

Age

5m 8d

In shelter since

28-10-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

40743


Description

CATALÀ:
La Winky és una cadelleta preciosa que vam trobar perduda per la muntanya. Ens va arribar amb un desplaçament de la línia de creixement del fèmur, i cal veure com evoluciona perquè encara és molt petita. Pot passejar amb certa normalitat, i potser caldrà operar-la més endavant. També ens va arribar amb molta por, però de mica en mica va confiant en nosaltres i, quan et coneix, és molt carinyosa. La petita Winky necessita molt una família que la vulgui estimar... Serà de mida gran. Pregunteu per la princesa Winki prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Winky es una cachorrita preciosa que encontramos perdida en la montaña. Nos llegó con un desplazamiento de la línea de crecimiento del fémur, y tenemos que esperar a ver como evoluciona porque todavía es muy pequeña. Puede pasear con cierta normalidad, y es posible que más adelante tengamos que operarla. También nos llegó con mucho miedo, pero poco a poco va confiando en nosotros y, cuando te conoce, es muy cariñosa. La pequeña Winky necesita mucho una familia que la quiera... Será de tamaño grande. Preguntad por la princesa Winki pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet