ROY

Hello! My name is

ROY

Breed
Mestis
Size
Large
Age
2y 6m 9d
In Shelter Since
29-3-2024
Color
Atigat-Blanc
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
40732

Description
CATALÀ:
En Roy és un bon gos, molt sociable amb la gent, però no ha tingut una bona socialització i estira molt al passejar perquè no entén molt bé què és una corretja. També té instint depredador, per la qual cosa no pot anar a una casa on tinguin gossos petits, gats o altres animals. A part d'això és un gos molt sociable i carinyos amb les persones. Sabem que no serà fàcil que algú pregunti per ell, però nosaltres estem convençuts que, amb una mica de paciència i ganes d'ajudar-lo, serà un molt bon company de vida. Si voleu conèixer al Roy, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Roy, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Roy es un buen perro, muy sociable con la gente, pero no ha tenido una buena socialización y estira mucho al pasear porque no entiende muy bien qué es una correa de paseo. También tiene instinto depredador, por lo que no puede ir a una casa donde tengan perros pequeños, gatos u otros animales. Por lo demás es un perro muy sociable y cariñoso con las personas. Sabemos que no será fácil que alguien pregunte por él, pero nosotros estamos convencidos de que, con un poco de paciencia y ganas de ayudarle, será un muy buen compañero de vida. Si queréis conocer a Roy, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Roy, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!