PUK - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

PUK

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 1m 12d

In shelter since

16-11-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40726


Description

CATALÀ:
En Puk és un gatet encara molt jovenet i és un veritable amor de gat: més bo no pot ser! Si esteu pensant en portar un gat a casa, veniu a conèixer el bo del Puk, no volem que hagi de passar massa temps a la protectora... Podeu preguntar per aquest gat tan bo prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Puk es un gatito todavía muy jovencito y es un verdadero amor de gato: ¡más bueno no puede ser! Si estáis pensando en llevar un gato a casa, venid a conocer al bueno de Puk, no queremos que tenga que pasar demasiado tiempo en la protectora... Podéis preguntar por este gato tan bueno pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet