QUING - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

QUING

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 1m 15d

In shelter since

25-10-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40718


Description

CATALÀ:
La Quing és una gateta molt joveneta que van trobar en un aparcament. Ens va arribar molt primeta i morta de gana. És una gateta molt bona i només necessita una família que se l'estimi. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la preciosa Quing prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Quing es una gatita muy jovencita que encontraron en un aparcamiento. Nos llegó muy delgadita y muerta de hambre. Es una gatita muy buena y lo único que le falta es una familia que la quiera. Si la queréis conocer, podéis preguntar por la preciosa Quing pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet