TURBO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TURBO

Breed

Creuat de pit bull

Size

Large

Age

8m 8d

In shelter since

23-10-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40713


Description

CATALÀ:
En Turbo és un cadellot que ens ha arribat força desconfiat i espantat. No sabem quina vida ha tingut, però el que sí sabem és que no pararem fins a trobar per a ell una família que el cuidi i estimi i, sobretot, que l'ajudi a sentir-se segur i estimat. Si voleu conèixer a un gosset que necessita molt trobar una família, pregunteu pel petit Turbo prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Turbo es un cachorrote que nos ha llegado bastante desconfiado y asustado. No sabemos qué vida ha tenido, pero lo que sí sabemos es que no pararemos hasta encontrar para él una familia que lo cuide y, sobre todo, que lo ayude a sentirse seguro y querido. Si queréis conocer a un perrito que necesita mucho encontrar una familia, preguntad por el pequeño Turbo pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet