BOLT - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BOLT

Breed

Bull Terrier

Size

Medium

Age

10y 1m 17d

In shelter since

23-10-2022

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40710


Description

CATALÀ:
En Bolt és un bull terrier ja grandet que ens ha arribat en unes condicions de desatenció lamentables. Té problemes a la pell que les nostres companyes veterinàries estan tractant des de l'espai veterinari. És un bon gos, amb el caràcter típic dels bulls terriers: molt carinyosos quan agafen vincle, però desconfiats quan no et coneixen. Busquem per a ell una família, preferiblement sense més animals i sense nens massa petits, que li puguin donar al pobre Bolt l'amor, cura i tranquil·litat que necessita un gos com ell... Si voleu conèixer al pobre Bolt, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bolt es uno bull terrier ya mayorcito que nos ha llegado en unas condiciones de desatención lamentables. Tiene problemas en la piel que nuestras compañeras veterinarias están tratando desde el espacio veterinario. Es un buen perro, con el carácter típico de los bulls terriers: muy cariñosos cuando cogen vínculo, pero desconfiados cuando no te conocen. Buscamos para él una familia, preferiblemente sin más animales y sin niños demasiado pequeños, que le puedan dar al pobre Bolt el amor, cuidados y tranquilidad que necesita un perro como él... Si queréis conocer al pobre Bolt, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet