RITA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

RITA

Breed

Creuat American Staffordshire

Size

Medium

Age

2y 1m 12d

In shelter since

21-10-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40705


Description

CATALÀ:
La Rita és una gosseta molt guapa que ens ha arribat amb molta por. És una gosseta desconfiada perquè no deu haver tingut una vida gens fàcil, però també és veritat que quan se sent segura, agafa confiança amb facilitat. Busquem per a ella una família que la vulgui ajudar a sentir-se segura i estimada. Necessitarà una miqueta de paciència, però estem convençuts que serà una companya de vida extraordinària. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rita es una perrita muy guapa que nos ha llegado con mucho miedo. Es una perrita desconfiada porque no debe de haber tenido una vida nada fácil, pero también es verdad que cuando se siente segura, coge confianza con facilidad. Buscamos para ella una familia que la quiera ayudar a sentirse segura y querida. Necesitará un poquito de paciencia, pero estamos convencidos de que será una compañera de vida extraordinaria. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet