RUNNER - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

RUNNER

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 1m 20d

In shelter since

20-10-2022

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40700


Description

CATALÀ:
En Runner és un gat amb un caràcter boníssim. Li encanta posar-se a la falda per donar i rebre "mimos". Un gat realment encantador a qui només li falta una cosa: una família que l'estimi... A la gatera està molt estressat i ho està passant molt malament: necessita amb urgència que algú l'adopti... Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo del Runner prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Runner es un gato con un carácter buenísimo. Le encanta ponerse en tu regazo para dar y recibir "mimos". Un gato realmente encantador a quien solo le falta una cosa: una familia que lo quiera... En la gatera está muy estresado y lo está pasando muy mala: necesita con urgencia que alguien le adopte... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Runner pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet