MONCHO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MONCHO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 8m 5d

In shelter since

03-11-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40688


Description

CATALÀ:
En Moncho és un gat molt jove i molt guapo que ens ha arribat molt espantat. És un bon gat, però a la gatera està molt estressat amb tants gats i tants estímuls que no controla. Busquem per a ell una família que vulgui dedicar una mica temps a guanyar-se la seva confiança. Si passa massa temps a la gatera, es convertirà en un d'aquells gats que ningú vol adoptar... Si voleu ajudar a un gatet que ho necessita molt, pregunteu pel bo del Moncho prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Moncho es un gato muy joven y muy guapo que nos ha llegado muy asustado. Es un buen gato, pero en la gatera está muy estresado con tantos gatos y tantos estímulos que no controla. Buscamos para él una familia que quiera dedicar un poco tiempo a ganarse su confianza. Si pasa demasiado tiempo en la gatera, se convertirá en uno de aquellos gatos que nadie quiere adoptar... Si queréis ayudar a un gatito que lo necesita mucho, preguntad por el bueno de Moncho pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet