JOACO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JOACO

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 6m 29d

In shelter since

14-10-2022

Color

Atigrat-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40685


Description

CATALÀ:
En Joaco ens va arribar molt espantat i desconfiant de tot i de tothom. Ara ja fa un temps que està amb nosaltres i es mostra més tranquil: sembla que es va acostumant a la vida d'un refugi d'animals i que va veient que els cuidadors i els voluntaris només el volen ajudar... Busquem per a ell una família sense més animals i sense nens que vulgui donar una segona oportunitat al pobre Joaco i que el vulgui acompanyar des de la paciència i el respecte a adaptar-se a una nova família. Estem segurs que un cop adaptat, serà el vostre millor amic... Si voleu conèixer al Joaco podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Joaco nos llegó muy asustado y desconfiando de todo y de todo el mundo. Ahora ya lleva un tiempo con nosotros y se muestra más tranquilo: parece que se va acostumbrando a la vida de un refugio de animales y que va entendiendo que los cuidadores y los voluntarios solo lo quieren ayudar... Buscamos para él una familia sin más animales y sin niños que quiera dar una segunda oportunidad al pobre Joaco y que lo quiera acompañar, desde la paciencia y el respecto, a adaptarse a una nueva familia. Estamos seguros de que una vez adaptado, será vuestro mejor amigo... Si queréis conocer a Joaco podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet