GOLFA

Hello! My name is

GOLFA

Breed
American stafford terrier
Size
Medium
Age
8y 6m 20d
In Shelter Since
10-10-2022
Color
Marró-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
40655

Description
CATALÀ:
La Golfa és una bona gosseta que ens va arribar amb leishmània sense tractar. És una mica nerviosa, però creiem que qualsevol de nosaltres ho estaríem molt més si de cop i volta ens abandonessin i ens deixessin en un lloc estrany... La pobra Golfa és una bona gossa que, entre ser de la seva raça i ser positiva en leishmània, ho tindrà molt difícil perquè algú li vulgui donar una oportunitat... Si voleu conèixer i donar una nova vida a una gossa que ho necessita molt, pregunteu per la Golfa prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! La Golfa, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Golfa es una buena perrita que nos llegó con leishmania sin tratar. Es un poco nerviosa, pero creemos que cualquiera de nosotros lo estaríamos mucho más si de repente nos abandonaran y nos alojasen en un lugar extraño... La pobre Golfa es una buena perra que, entre ser de su raza y ser positiva en leishmania, lo tendrá muy difícil para que alguien le quiera dar una oportunidad... Si queréis conocer y dar una nueva vida a una perrita que lo necesita mucho, preguntad por Golfa pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Golfa, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!