TITI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

TITI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 1m 29d

In shelter since

01-11-2022

Color

Atigrat ros

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40645


Description

CATALÀ:
En Titi és un gat molt dolç i molt bo, però no porta gens bé viure rodejat de tants gats i ho està passant molt malament a la gatera. Necessita amb urgència trobar una família que se l'estimi, i molt millor si pot ser gat únic, perquè el pobre Titi necessita un entorn tranquil. Si voleu adoptar un gat que ho necessita molt, pregunteu pel preciós Titi prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Titi es un gato muy dulce y muy bueno, pero no lleva nada bien vivir rodeado de tantos gatos y lo está pasando muy mal en la gatera. Necesita con urgencia encontrar una familia que lo quiera, y mucho mejor si puede ser gato único, porque el pobre Titi necesita un entorno tranquilo. Si queréis adoptar a un gato que lo necesita mucho, preguntad por el precioso Titi pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet