DOSA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

DOSA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 2m 5d

In shelter since

25-10-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40610


Description

CATALÀ:
La Dosa és una gata que nosaltres trobem guapíssima: té una mirada preciosa i un rostre seriós i molt felí. Una veritable preciositat de gateta que, a més a més, és molt tranquil·la i molt bona. La pobra Dosa no ho està passant gens bé a la gatera perquè no li agrada estar rodejada de tants gats, per això pensem que és urgent trobar per a ella una família que la vulgui adoptar. Millor una família de tarannà tranquil i sense més gats. Si li voleu donar una nova oportunitat a la preciosa Dosa, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dosa es una gata guapísima: tiene una mirada preciosa y un rostro serio y muy felino. Una verdadera preciosidad de gatita que, además, es muy tranquila y muy buena. La pobre Dosa no lo está pasando nada bien en la gatera porque no le gusta estar rodeada de tantos gatos, por eso pensamos que es urgente encontrar para ella una familia que la quiera adoptar. Mejor una familia de talante tranquilo y sin más gatos. Si le queréis dar una nueva oportunidad a la preciosa Dosa, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet