BASTIAN - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BASTIAN

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 2m 4d

In shelter since

02-10-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40599


Description

CATALÀ:
En Bastian és un gatet molt guapo i molt jovenet i, a més a més, té un caràcter molt dolç. És juganer i molt simpàtic, però també li agraden molt els "mimos". Si voleu adoptar un gatet guapo, bo i juganer, no ho dubteu ni un moment i veniu a conèixer al Bastian. Podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bastian es un gatito muy guapo y muy jovencito y, además, tiene un carácter muy dulce. Es juguetón y muy simpático, pero también le gustan mucho los "mimos". Si queréis adoptar a un gatito guapo, bueno y juguetón, no lo dudéis ni un momento y venid a conocer a Bastian. Podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet