NOEL - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NOEL

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 3m 7d

In shelter since

29-09-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

40572


Description

CATALÀ:
En Noel és un gat preciós, sociable i molt carinyós amb les persones. Busca companyia contínuament i pot ser un gran company de vida. Busquem urgentment una familia adoptant perquè ho està passant realment malament al refugi, no suporta estar tancat i està molt nerviós. Noel és positiu en inmunodeficiència felina però pot fer una vida perfectament normal. Podria conviure amb altres gats positius tot i que millor si és gat únic pel seu caràcter de "rei de la casa". Vols ajudar un bon gat que ho necessita molt? Per a més detalls, contacta amb clarabusquets@fundaciodaina.org, si us plau.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Noel es un gato precioso, sociable y muy cariñoso con las personas. Busca compañía continuamente y puede ser un gran compañero de vida. Buscamos urgentemente una familia adoptante porque lo está pasando realmente mal en el refugio, no soporta estar encerrado y está muy nervioso. Noel es positivo a inmunodeficiencia felina pero puede hacer una vida perfectamente normal. Podría convivir con otros gatos positivos aunque mejor si es gato único por su carácter de "rey de la casa". ¿Quieres ayudar a un buen gato que lo necesita mucho? Para más detalles, contacta con clarabusquets@fundaciodaina.org, por favor.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet