RUDOLF - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

RUDOLF

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

7y 2m 3d

In shelter since

28-09-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40570


Description

CATALÀ:
En Rudolf és un gos molt tímid amb les persones: només t'hi pots acostar amb calma, perquè sinó fuig. És clar que és un gos que no ha tingut bona experiència amb la raça humana... Però amb els gossos hi conviu de meravella i, quan te'l guanyes, és un molt bon gos. Busquem per a ell una família que el vulgui ajudar a sentir-se segur i estimat. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rudolf es un perro muy tímido con las personas: solo te puedes acercar a él con calma, porque sino huye. Está claro que es un perro que no ha tenido buena experiencia con la raza humana... Pero con los perros convive de maravilla y, cuando te lo ganas, es un muy buen perro. Buscamos para él una familia que lo quiera ayudar a sentirse seguro y querido. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet