TEA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

TEA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7m 11d

In shelter since

17-10-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40561


Description

CATALÀ:
La Tea és una gateta preciosa i molt bona. Encara és una "nena petita" i necessita una família que la vulgui estimar i cuidar per sempre. Si voleu conèixer a la petita Tea, podeu 'preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tea es una gatita preciosa y muy buena. Todavía es una "niña pequeña" y necesita una familia que la quiera y cuide durante toda su vida. Si queréis conocer a la pequeña Tea, podéis 'preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet