TEQUEÑA ARA TEKI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TEQUEÑA ARA TEKI

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

6y 1m 26d

In shelter since

24-09-2022

Color

Marró-Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40556


Description

CATALÀ:
La Tequeña és una gosseta que ens va arribar en un estat de desatenció lamentable i amb moltíssima por. De mica en mica es va adaptant a nosaltres, però encara és una gosseta que viu espantada... Busquem per a ella una família que la vulgui estimar molt i que la vulgui ajudar a comprendre que hi ha persones bones... Si voleu conèixer a aquesta gosseta i ajudar-la a ser feliç, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tequeña es una perrita que nos llegó en un estado de desatención lamentable y con muchísimo miedo. Poco a poco se va adaptando a nosotros, pero todavía es una perrita que vive asustada... Buscamos para ella una familia que la quiera mucho y que la quiera ayudar a comprender que hay personas buenas... Si queréis conocer a esta perrita y ayudarla a ser feliz, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet