GANYA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

GANYA

Breed

Mestis american

Size

Medium

Age

6y 9m 28d

In shelter since

26-09-2022

Color

Marró-Blanca

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40555


Description

CATALÀ:
La Ganya és una gosseta boníssima: és tranquil·la, però també li agrada molt jugar, donar i rebre "mimos" i sortir a passejar. A més a més té molt bona convivència amb gossos mascles. És realment una gosseta boníssima! Si voleu adoptar una gosseta extraordinària, val la pena que la vingueu a conèixer! Podeu preguntar per la preciosa Ganya prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! La Ganya, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Ganya es una perrita buenísima: es tranquila, pero también le gusta mucho jugar, dar y recibir "mimos" y salir a pasear. Además tiene muy buena convivencia con perros machos. ¡Es realmente una perrita buenísima! Si queréis adoptar a una perrita extraordinaria, merece la pena que la vengáis a conocer! Podéis preguntar por la preciosa Ganya pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Ganya, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet