SIRA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

SIRA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

11m 8d

In shelter since

25-09-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40551


Description

CATALÀ:
La Sira és una gateta molt bona i molt carinyosa. Es mostra una miqueta tímida, però és una gateta que busca a les seves cuidadores per rebre carícies i "mimos". Als altres gats no els hi fa cap cas, no fa amics, però tolera la seva presència. És una molt bona gateta que no volem que continuï creixent a un refugi d'animals... Si voleu conèixer a la petita Sira, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sira es una gatita muy buena y muy cariñosa. Es un poquito tímida, pero es una gatita que busca a sus cuidadoras para recibir caricias y "mimos". A los demás gatos no les hace ningún caso: no hace amigos, pero tolera su presencia. Es una muy buena gatita que no queremos que continúe creciendo en un refugio de animales... Si queréis conocer a la pequeña Sira, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet