CASTEL ARA GIUSEPPE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

CASTEL ARA GIUSEPPE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4m 20d

In shelter since

22-09-2022

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CLINICACAAD

Registration number

40535


Description

CATALÀ:
En Castel és un cadellet molt petit que ens va arribar amb tres cadells més, tots molt espantats i plens de puces. Ara només queden ell i la petita Faber, i seria molt bo que sortissin adoptats junts perquè això els ajudaria a sentir-se segurs. Si voleu conèixer al Castel i a la Faber, pregunteu per ells prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Castel es un cachorrito muy pequeño que nos llegó con tres cachorros más, todos muy asustados y repletos de pulgas. Ahora solo quedan él y la pequeña Faber, y sería muy bueno que salieran adoptados juntos porque esto les ayudaría a sentirse seguros. Si queréis conocer a Castel y a Faber, preguntad por ellos pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet