FABER ARA MOLSA

Hello! My name is

FABER ARA MOLSA

Breed
Europea
Size
Medium
Age
1y 7m 2d
In Shelter Since
22-9-2022
Color
Negre
Country
Spain
Location
CLINICACAAD
Registration Number
40534

Description
CATALÀ:
La Faber és una cadelleta molt petita que ens va arribar amb tres cadells més, tots molt espantats i plens de puces. Ara només queden ella i el petit Castel, i seria molt bo que sortissin adoptats junts perquè això els ajudaria a sentir-se segurs. Si voleu conèixer a la Faber i al Castel, pregunteu per ells prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Faber es una cachorrita muy pequeña que nos llegó con tres cachorros más, todos muy asustados y repletos de pulgas. Ahora solo quedan ella y el pequeño Castel, y sería muy bueno que salieran adoptados juntos porque esto les ayudaría a sentirse seguros. Si queréis conocer a Faber y a Castel, preguntad por ellos pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!